SMS Čestitke za Novu 2017. godinu Istaknut

Novogodišnje SMS čestitke postale su nezaobilazan ritual, novogodišnja noć  se bukvalno ne može ni zamisliti bez njih. Vremenom su svakako počele da se ponavljaju pa na internetu nema mnogo mesta gde možete naći orginalne i nove. Mi ih nudimo.

Na nebu trepere zvezdice male, njihova svetlost želje mi snaži, od srca ti želim sve najbolje a samo se iskrena želja važi. SREĆNA NOVA  GODINA!

Od ovog trenutka, misli na bolje, život je kratak pronađi sebe, ne boj se živi, ljubi i voli i pusti nekog da voli tebe. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj godini!

Hajde da pozdravimo godinu što stiže, bolja da bude nego li stara, nek ti donese sreće i zdravlja i neke nove prilike stvara. SREĆNA NOVA!

U novoj godini želim ti sreću,ona je dovoljna za mogo toga, želim ti radost od svega veću a zdravlje za tebe i bližnjeg tvoga.

Nova je godina poput praznog lista, na njemu se ispisuju osećanja čista, zdravlje, ljubav, sreća i veselje  to su ti moga srca želje. SREĆNA NOVA GODINA!

nova 2017

I evo kreće nanovo sve u krugu celi život stane, kao i uvek želim ti sreću, želim ti lepše, bolje dane. Ništa sreću da ti ne kvari a sve što poželiš da se ostvari. SREĆNA  NOVA!

Godine za nama bile su teške, u ovoj novoj i to bez greške, mnogo se tvojih ostvarilo snova,šta drugo da poželim, Srećna ti Nova.

Nova je godina šansa nova, da kreneš putem svojih snova, da nižeš uspehe, ostvariš želje, da imaš prave prijatelje. SREĆNA NOVA  GODINA!

Kada noćne svetiljke svetla ugase, i kada se ponoćna zvona oglase...ja sa tobom biti neću, ali ću biti medju onima koji ti žele zdravlje i sreću.

Čarobna je ova novogodišnja noć, kroz vazduh treperi čudesna moć, i zato dok traje čarolija ova, želim ti ostvarenje svih tvojih snova. SREĆNA  NOVA!

Izvor: smscestitke.com

Ocenite ovaj članak
(20 glasova)
 • Poslednji put izmenjeno četvrtak, 16 novembar 2017 12:44
 • veličina teksta
 • 2 komentara

2 komentara

 • Link komentara Milena subota, 31 decembar 2016 19:42 napisao/la Milena

  Jedna mi se želja na srcu rodi, malena, sićušna, misao samo, da ove godine nove, konačno ostvariš sve svoje snove, poželeh još od Deda Mraza da put ti bude utabana staza. Srećna Nova 2017!!!

  Prijavi
 • Link komentara nenad utorak, 19 januar 2016 13:25 napisao/la nenad

  bravo. lepe porukice.

  Prijavi

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.