SMS čestitke za Osmi mart, Dan žena Istaknut

Bliži se Osmi mart, Dan žena, baki, majki, dan posvećen nežnijem polu, pa se tako moramo odnositi, nežno i sa poštovanjem.  One nas radjaju, brinu o nama, brinu za nas, one nas vole. Red je da im ponekad uzvratimo.

Za vas smo pripremili najlepše SMS čestitke.

Majko ti si moj stub, oslonac, sreća, želim ti reći VELIKO hvala umesto poklona, umesto cveća. Mudra i pravedna, ponekad setna, želim da zauvek budeš sretna.

Ja nisam više mala da darujem ti cvet, niti sasvim odrasla da poklonim ti svet. Za tvoj dan draga MAMA kažem ti veliko hvala, za svaku reč, osmeh i dodir koji si meni dala.

Ovog Osmog marta najnežnijeg  praznika, želim da te pozdravim, i poželim ti da ostaneš tako slatka, ljubazna i lepa, sada, danas,  zauvek!

I svet da se menja, i sve da se ruši tebe majko nosiću u duši. Znam da tvoja ljubav granica nema, hvala ti na svemu i srećan Dan žena.

I lepa žena  i veliki prijatelj i divna majka .Ti si sve ovo za mene i još mnogo toga...Osećam se tako srećno i ponosno. Srećan Osmi Mart.

osmi mart 1

Kažu da je majka bezuslovno voli, kako se uvek za tebe moli, znam da je istina to nije bajka, i zato sam srećan/a što si mi majka. Srećan 8. Mart

Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to i ostvari. Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budes srećna. Srećan 8. Mart.

Sa osmehom anđela, sa srcem borca, najlepše stvorenje velikog tvorca, nežna kao srna, jaka kao stena, jedinstveno biće zvano - žena! Srećan 8. mart!

Lepa kao vila nežna kao svila, čista kao rosa, sjajna kao sunce, snažna kao stena budi ponosna što si žena.

 

Ocenite ovaj članak
(17 glasova)
  • Poslednji put izmenjeno četvrtak, 16 novembar 2017 12:45
  • veličina teksta
  • 1 komentar

1 komentar

  • Link komentara Duško sreda, 08 mart 2017 09:31 napisao/la Duško

    Sa osmehom anđela, sa srcem borca, najlepše stvorenje velikog tvorca, nežna kao srna, jaka kao stena, jedinstveno biće zvano - žena! Srećan 8. mart!

    Prijavi

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.