Ljubavne SMS čestitke za Dan zaljubljenih dečku i devojci

Bliži se Dan zaljubljenih, najromantičniji dan u godini, u tu svrhu pripremili smo vam najlepše ljubavne čestitke. Ukoliko niste u mogućnosti da to uradite na neki romantičniji način i ovo če biti dovoljno da pokažete svoju privrženost i ljubav.

SMS čestitke za Dan zaljubljenih dečku

Niko mi na ovom svetu ne može pružiti ono što si ti. Tvoja ljubav je u moj život unela svetlost i sama pomisao da si moj čini me najsrećnijom osobom  na svetu.

Sa tobom  se vreme ne meri na sate, sekunde, minute, sa tobom se vreme meri osmehom i srećom. Sa tobom su zagrljaji merilo topline, a medene usne izvor su miline.

Nekad je teško naći reči, jer onih pravih tako je malo, a zar su uopšte i one potrebne da shvatiš da mi je do tebe stalo!

U mom životu potrebne su samo tri stvari , sunce, mesec, i ti. Sunce za dan, mesec za noć a ti zauvek ljubavi moja!

SMS čestitke za Dan zaljubljenih devojci

Ništa nije tako lepo, tako milo, tako sjajno, kao tvoje oko plavo, kao tvoje lice bajno. Ja bih samo da te gedam, da te ljubim, da te ne dam.

Na današnji dan želim ti pravu sreću, radost od svake veću, nekog da uvek misli na tebe, želim ti naravno sebe!

Ti si za svet samo tamo neko, ali znaj meni si ceo svet! Voleću te jedan mali deo večnosti, onaj mali koliko traje moj zivot..

Borim se za sreću , za ono što želim, što mnogo mi znači ni sa kim ne delim, a ti mi značiš vise od svih, i zato ti šaljem ovaj mali stih.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *