Ljubavne SMS čestitke za Dan zaljubljenih dečku i devojci

Bliži se Dan zaljubljenih, najromantičniji dan u godini, u tu svrhu pripremili smo vam najlepše ljubavne čestitke. Ukoliko niste u mogućnosti da to uradite na neki romantičniji način i ovo če biti dovoljno da pokažete svoju privrženost i ljubav.

Opčinite svoju bolju polovinu romantičnim porukama. Ukoliko ste daleko ove poruke će nadoknaditi ili bar ublažiti daljinu. Ukoliko planirate zajednički dan, SMS poruka je divan način da svoj romantičan dan počnete. Sigurno je da ćete izmamiti osmeh voljenoj osobi.

SMS čestitke za Dan zaljubljenih dečku

Niko mi na ovom svetu ne može pružiti ono što si ti. Tvoja ljubav je u moj život unela svetlost i sama pomisao da si moj čini me najsrećnijom osobom  na svetu.

Sa tobom se vreme ne meri na sate, sekunde, minute, sa tobom se vreme meri osmehom i srećom. Sa tobom su zagrljaji merilo topline, a medene usne izvor su miline. Zbog toga jedva čekam da te zagrlim danas! Srećan nam Dan zaljubljenih, lepoto moja!

Nekad je teško naći reči, jer onih pravih tako je malo, a zar su uopšte i one potrebne da shvatiš da mi je do tebe stalo! Volim te, ljubavi! Srećan Dan zaljubljenih!

U mom životu potrebne su samo tri stvari, sunce, mesec, i ti. Sunce za dan, mesec za noć a ti zauvek, ljubavi moja!

Ti si moja radost, moja sreća, moj heroj i vitez! Bez tebe ne mogu da zamislim nijedan tren! Budi uvek uz mene i sa mnom sanjaj! Volim te! Srećan nam Dan zaljubljenih!

Dušo moja, volim te svakog dana, a danas najviše! Danas kad srce lupa, a duša uzdiše, jedva čekam da te grlim, celim bićem tebi hrlim. Srećan nam Dan zaljubljenih!

Ti si moj najdivniji čovek! Sve ono o čemu žena može da sanja! Obožavam te svakoga dana! Srećan Dan zaljubljenih!

Ne može da stane u jednu poruku, ne može da stane ni u sto ruku, sve ono lepo što ti želim ja! Ti si ostvarenje mog sna! Volim te, dušo, najviše! Srećan nam Dan zaljubljenih!

Znam da ne voliš mnogo kitnjastih reči, ali danas ništa ne može da me spreči da ti kažem koliko mi znači ljubav ova! Ti si divota i san snova! Koliko god sunca na nebu ima, želim da uzvikujem na sav glas svima: volim te najviše na svetu! Ti si moja sreća! SREĆAN NAM DAN ZALJUBLJENIH!

SMS čestitke za Dan zaljubljenih devojci

Ništa nije tako lepo, tako milo, tako sjajno, kao tvoje oko plavo, kao tvoje lice bajno. Ja bih samo da te gedam, da te ljubim, da te ne dam. Volim te!

Na današnji dan želim ti pravu sreću, radost od svake veću, nekog da uvek misli na tebe, želim ti naravno sebe! Srećan Dan zaljubljenih!

Volim te najviše na svetu celom! Volim te najjače na svetu belom! Ti si moja ljubav, moja sreća i snaga, ti si moje sunce, moja duša draga! Srećan nam Dan zaljubljenih, lepotice moja!

Dušo moja, najlepši cvete, tebi najdražoj moje misli lete! Volim te do neba i dalje od toga! Ti si svetlost života moga! Srećan nam Dan zaljubljenih!

Ti si za svet samo tamo neko, ali znaj meni si ceo svet! Voleću te jedan mali deo večnosti, onaj mali koliko traje moj zivot..

Borim se za sreću, za ono što želim, što mnogo mi znači ni sa kim ne delim, a ti mi značiš vise od svih, i zato ti šaljem ovaj mali stih. Volim te, srce moje!

Voleo bih da postoji takva snaga kojom može da se uporedi moja ljubav prema tebi. Pomerila bi planine, prenela svemir u okeane i svet bi konačno uvideo koliko te volim! Ti si razlog zbog kog dišem! Volim te! Srećan Dan zaljubljenih, dušo moja!

Danas je običan dan svakom ko nema tebe! A meni je svaki dan magičan, jer si ti moja. Volim te, srećo moja! Ti si moja ljubav, moja radost i moj san! Neka nam je srećan ovaj zaljubljenih srca dan!

Volim tvoju kosu, volim tvoje lice, volim tvoju dušu i tvoje srce! Ti si sve što želim kad se budim, kad te nema pored mene, osećam da ludim! Naša ljubav je za mene ostvaren san, zbog toga ja slavim ovaj dan! Srećan nam Dan zaljubljenih, srećice!

Ti si najlepše biće na ovom svetu, zbog tebe grlim celu planetu! Ti si moja ljubav, moja zvezda plava, kad nisi tu, boli me glava! Dođi da te ljubim, da te celu imam, da umesto tebe svaku ranu primam! Želim da te čuvam,  da te štitim život ceo, s tobom bih večnost proveo! Srećan nam Dan zaljubljenih!

Ljubavi moja, ja nisam pesnik da ti pesme pišem! Ali svakom je jasno da bez tebe ne umem da dišem! Zato ne moram ništa ni da kažem, volim te najjače, znaj da ne kažem! Ti si moj najdivniji san! Srećan nam svih zaljubljenih dan!

Dušice moja, ne mogu da dočekam da te poljubim! Znaj da samo o tebi mislim! Ti si ljubav mog života! Srećan nam Dan zaljubljenih!

Sreća

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *