Najlepše SMS čestitke za rodjendan bratu, sestri

SMS čestitke za rođendan bratu, sestri; Ljubav brata prema sestri  i obratno ne može se uporediti ni sa jednom vrstom ljubavi, pored krvi braća i sestre dele sve na svetu, od roditelja do najvećih tajni. Zajedničko odrastanje, nevaljalstva u detinjstvu, proslavljanje rođendana, duvanje svećica i otvaranje poklona, sve ovo može biti zaista emotivno jednom kada se odselite iz roditeljskog doma ili pak niste u prilici da provedete zajedno rođendan sa svojom sestrom ili bratom.

Zahvaljujući modernim tehnologijama, ukoliko i vi osećate ovu neraskidivu vezu, postoji način da svoju naklonost pokažete: SMS čestitke za rodjendan bratu ili sestri. Možda će baš neka od ovih poruka koje smo pripremili biti pravo blago u mobilnom telefonu vaše sestre ili brata. 

SMS čestitke za rodjendan bratu

U toplini sunca, najvećeg sjaja, tvojoj sreći nek ne bude kraja. Radost i sreća, nek’ ispune ti dan, uz najlepse želje, SREĆAN RODJENDAN!

Moja je želja bratiću mali, nikada ništa da ti ne fali, da imaš sve što od srca želiš i naravno sve sa sestrom da deliš. SREĆAN RODJENDAN!

Srećan ti rođendan, dragi brate, sreća i uspeh neka te prate, srce neka te kroz život vodi i sve što poželiš da se dogodi!

Hvala za sreću, radost i smeh, hvala za svaki sakriveni greh. Hvala za reč što suze briše, neko kao ti se ne rađa više! SREĆAN RODJENDAN!

Meni je lako ja imam brata, od svih si bolji, i od svih jači, uvek si bio tu za mene, a to je ono što mi puno znači! SREĆAN RODJENDAN!

Na današnji dan se rodila moja najveća dosada i radost! Želim ti da usrećuješ svakog kao što usrećuješ mene! Brat kao ti se više ne rađa! Ko bolje ume sa mnom da se posvađa?! Al’ me isto tako i ne smiri niko! Voli te sestra, evo ovoliko! Srećan ti rodjendan!

Kome treba sreća kada ima brata? Kome treba hrabrost, kad si tata mata? Lako je meni da se tobom dičim, a najviše volim što na tebe ličim! Ti si moj uzor i moja snaga! Ti si moj ponos, moja ljubav draga! Najbolji brat na svetu, neka svuda piše! Voli te tvoja sestra najviše! Srećan rodjendan, bato!

Nije uvek lako kad imaš mlađeg brata! Stalno nešto brljaš, pa ti fleke vadim! Nekad stvarno ne znam šta s tobom da radim! Da se pravim strog, ništa mi ne vredi! Pred tvojim osmehom svaka greška bledi! Lako je onom koji nema brata, taj ovu muku ne shvata! Budi srećan, manje smetaj, kad te upozorim, ti ne zanovetaj! Šta da pričam više, kad i sam sve znaš! U meni zauvek podršku imaš! Voli te brat svaki dan, pa red je i danas na rođendan!

SMS čestitke za rodjendan sestri

Uvek si bila draga i mila, kod mene si uvek svoje tajne krila, krhka i nežna, a u volji snažna, ne postoji osoba meni više važna. Srećan rodjendan, sestrice!

Hvala ti što me trpiš  i paziš na mene sve ove godine, hvala za sve nestašluke  i ludorije. Hvala što postojiš i što me ispunjavaš dobrotom. Hvala ti što me činiš boljom osobom. Srećan ti rodjendan!

Nisu mi potrebne neke velike reči, hoću samo da ti čestitam i poželim najdivniji, najlepši i najsrećniji život, a ako ne bude sve baš tako uvek možeš da se osloniš na svog brata. Srećan rođendan!

Na svetu ne postoji bolji prijatelj od sestre, a ti si najbolja sestra na celom svetu. Srećan ti rođendan, malena!

Svu radost koje tvoje srce može da podnese, sve osmehe koje vam može doneti današnji dan, sve blagoslove koje život može da ti da. Želim ti srećan rodjendan!

Ti si moja sestra, moja najbolja prijateljica i moj anđeo! Volim te najviše na svetu i želim ti dug i lep život! Želim nam još mnogo zajedničkih avantura i ostvarenje svih želja! Srećan ti rođendan, sestrice!

Šta želiš da ti se ostvari na ovaj dan? Samo zamisli i stvorićemo zajedno! Sve najlepše i najbolje bi tvoj brat za tebe dao. Jesi dosada, jesi zvrk pravi, al’ brat nikog ne voli tako da gnjavi! Želim da znaš da sam za tebe uvek tu, i u dobru i u zlu! Nije fraza, nije šala, volim te, ludice mala! Srećan ti rodjendan!

Neka se ostvari sve o čemu maštaš na ovaj dan. Koji go želiš nek ti se ostvari san? Zamisli želju i duni svećice! Najlepši rođendan ti želim, moja srećice! Voli te sestra!

Danas nam je divan dan, mojoj sestri rođendan! Budi mi zdrava, radosna i srećna! Da te prati svaki uspeh, da se provodiš i imaš para! Da pronađeš ljubav svog života i da ti svaki dan bude divota! Srećan ti rođendan! Voli te sestra!

Nema tog stiha i te želje koji mogu da opišu koliko sreće ti želim! Volim te najviše na svetu, sestro moja! Srećan ti rodjendan!

Svaka željica da ti se ostvari, budi mi lepa, srećna i zdrava! Zaljubi se, zezaj, maštaj i smej na sav glas! Živi život punim plućima! Volim te,sestrice! Želim ti srećan rođendan!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *