Najlepše SMS čestitke za rodjendan bratu, sestri

SMS čestitke za rođendan bratu, sestri; Ljubav brata prema sestri  i obratno ne može se uporediti ni sa jednom vrstom ljubavi, pored krvi braća i sestre dele sve na svetu, od roditelja do najvećih tajni.

Ukoliko i vi osećate ovu neraskidivu vezu, svoju naklonost možete pokazati i na način da pošaljite neke od dole navedenih SMS čestitke za rodjendan bratu ili sestri.

SMS čestitke za rodjendan bratu

U toplini sunca, najvećeg sjaja, tvojoj sreći nek ne bude kraja. Radost i sreća, nek’ ispune ti dan, uz najlepse želje, SREĆAN RODJENDAN!

Moja je želja bratiću mali, nikada ništa da ti ne fali, da imaš sve što od srca želiš i naravno sve sa sestrom da deliš. SREĆAN RODJENDAN!

Srećan ti rođendan dragi brate, sreća i uspeh neka te prate, srce neka te kroz život vodi i sve što poželiš da se dogodi!

Hvala za sreću, radost i smeh, hvala za svaki sakriveni greh. Hvala za reč što suze briše, neko kao ti se ne rađa više! SREĆAN RODJENDAN!

Meni je lako ja imam brata, od svih si bolji, i od svih jači, uvek si bio tu za mene a to je ono što mi puno znači! SREĆAN RODJENDAN!

SMS čestitke za rodjendan sestri

Uvek si bila draga i mila, kod mene si uvek svoje tajne krila, krhka i nežna a u volji snažna, ne postoji osoba meni više važna. Srećan rodjendan sestrice!

Hvala ti što me trpiš  i paziš na mene sve ove godine, hvala za sve nestašluke  i ludorije. Hvala što postojiš i što me ispunjavaš dobrotom. Hvala ti što me činiš boljom osobom.

Nisu mi potrebne neke velike reči, hoću samo da ti čestitam i poželim ti najdivniji, najlepši i najsrećniji život, a ako ne bude sve baš tako uvek možeš da se osloniš na svog brata.

Na svetu ne postoji bolji prijatelj od sestre, a ti si najbolja sestra na celom svetu. Srećan ti rođendan malena!

Svu radost koje tvoje srce može da podnese, sve osmehe koje vam može doneti današnji dan, sve blagoslove koje život može da ti da. Želim ti srećan rodjendan!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *