Rodjendanske SMS čestitke za prijatelja, druga, za kuma i kumu!

Nije mi potreban prijatelj koji se sa mnom u svemu slaže, treba mi neko ko će da mi kad pogrešim kaže.  Neko ko uvek daje savet pravi, ko nije pored mene samo kad se slavi. Neko da nije kao ljudi svi, neko baš takav kao što si ti. Srećan rodjendan!

Ti si moja podrška i moja snaga od srca ti želim svog sveta blaga, želim ti ljubav i miran san, i puno sreće na današnji dan. Srećan rodjendan!

Ljubav, sreću, uspeh i mnogo više, a sve što te muči neka se briše. Da tvoje srce ne dotakne tuga, to su ti želje od tvoga druga.

Želim ti hrabrost i odlučnost da zgrabiš sve mogućnosti koje će doći do tebe. A istrajnost da živiš svoj život punim plućima. Srećan rođendan, dragi prijatelju!

Najlepše misli i iskrene želje ja čuvam uvek za prijatelje, da uvek te sreća velika prati, sve što radiš da se isplati, zdravlja nek su ti pune grudi, a ljubav prava neka te budi. Srećan rodjendan!

Neka ti svaki sat, svaki minut i svaka sekunda u životu bude ispunjena ljubavlju, radošću i srećom. Nasmejan da zaspiš, sa osmehom da se budiš i u najboljem raspoloženju provedeš ovaj dan. Srećan rodjendan!

Previše je teško naći pravog i iskrenog prijatelja, skoro pa nemoguće, prijatelji su danas takva retkost  da trebali biti zaštićeni zakonom. Koristim ovaj svečani trenutak da ti se zahvalim što postojiš i da ti poželim sve najbolje u životu. Srećan rodjendan!

Dobro je imati prijatelja, jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog. Da nas nauči šta je važno a šta nevažno u životu. Da nas lupi šakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo. Srećan rodjendan!

Jače od krvi što žilama teče, spaja nas nešto od svega preče, vekovna ljubav i poštovanje, osmesi, radost i blagostanje, zato uživaj u današnjem slavlju, provedi rođendan u sreći i zdravlju.  Srećan rodjendan KUME!

Iskrena  ljubav nek ti grudi širi, misao mudra da ti glavu smiri, sreća kroz život neka te vodi, sve što poželiš da se dogodi, a da ti u oku suza ne zablista, da budeš ko dosad iskrena i čista. Srećan rođendan kumice!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *