SMS čestitke i lepe poruke za katolički Božić

Božić je najlepši i svakako najradosniji dan u godini za sve koji iskreno veruju i poštuju Hrista Boga, bili oni katolici ili pravoslavci. Na taj dan rođen je Gospod Isus Hristos.

Božićni i novogodišnji blagdani idealna su prilika da se obnove neka stara prijateljstva i osveže ona novija. Da se pokaže naklonost i privrženost.  Za vas smo pripremili neke lepe božićne čestitke, za prijatelje, rodbinu i druge vama drage osobe.

SMS čestitke za katolički Božić

U jednom dalekom gradu
u tihoj zimskoj noći,
Isus spasitelj otvori oči.
Od radosti i sreće
anđeli zapališe svijeće,
a jedan od njih reče –
Sretan ti Božić, puno sreće!

Neka ti od ovog Božićnog dana sve na bolje ide, neka te svi uvek sretnim vide, u duši neka ti mir vlada, u srcu uvek živi nada, u kući radost, zdravlje i sloga, da uvek slaviš i poštuješ Boga! SRETAN BOŽIĆ!

Noćas kada posebnim sjajem zvjezdano nebo blista i kad svi mi slavimo Isusa Krista, poželeću da dok god se sjajni mijesec zlati, da te Božji blagoslov prati! Sretan Božić!

U srcu radost, u duši veselje,
na licu osmijeh to su moje želje.
Kraj sebe uvjek drage ljude ,
da Vam Božić sretan i radostan bude.

Neka Božićna sretna zvjezda u srcu tvom zatreperi, a da se tvoja sreća od danas ni sa čim ne mjeri. Svaka ti minuta sretna bila, i svaka ti se želja ispunila. Sretan Božić!

Svima vam želim ispunjen i sretan Bozić, proslavite ga  u zdravlju, sreći, s’ osmijehom na licu, i  pjesmom u srcu. Neka vam miris božićnog drvca unese radost u ove  Božićne dane. Želim Vam svima od srca čestit Božić i božićne blagdane.

U ovoj predivnoj noći tisuće preljepih čestitki traže svoj put kroz guste pahuljice snijega. Želim da ova moja pronađe put do tebe i poželi ti Sretan Božić,i sve najbolje!

Za tebe večeras imam samo najljepše želje, a to su sreća, ljubav, zdravlje i veselje… Toplina u srcu zauvek neka ti sja, SRETAN BOŽIĆ od srca ti želim JA!

Dok nebom lete pahulje bijele, sada kada se poljupci i darovi dijele, anđeli nek ponesu poruku ovu na krilima bijelim, da ti najstretniji Božić od srca želim!

Tebi se Bože danas molim za sve one koje volim! Ispuni im svaku zelju, neka žive u veselju, nek im svaki bude dan kao Božić radostan! Želim Vam svima od srca čestit Božić i božićne blagdane.

I ove blagdanske večeri snježne, neka ti lake pahulje nježne, donesu najljepše želje: zdravlje, ljubav i veselje. Neka sreća i blagoslov do tebe svrate i neka te vječno prate. Sretan Božić!

Neka ti sa osmijehom i pjesmom započne svaki dan, sreća i radost u tvom srcu nek pronađe stan. Mir i veselje neka te uvek prati, i neka Gospod dragi u tvoje srce svrati. Sretan Božić!

Ranije objavljene Božićne SMS čestitke

Kažu da srce čoveka smišlja put, ali Bog upravlja njegovim koracima! Sve što učiniš i kud god da kreneš, nek ti bude srećno i blagosloveno. Sretan Božić.

Bože dragi ja te molim za se one koje volim, da ih tvoja mudrost vodi, da ih vera preporodi. Nek današnji blagi dan bude svima radostan. Sretan Božić!

Uskoro će i Nova godina i zato ne zaboravite da se dobro naoružate najnovijim Novogodišnjim SMS čestitkama.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *