SMS čestitke (stihovi) voljenoj osobi za Dan zaljubljenih, Sveti Trifun

Ne postoji ništa lepše na svetu od ljubavi. Teško je voleti, još teže ne voleti, a najteže je naći volenog koji tebe voli. Zato je na vama da učinite sve za osobu koju volite. I ne bojte se da pokažete ljubav. Na Dan zaljubljenih pošaljite voljenoj osobi SMS čestitku i pokažite jednim lepim stihom da vam je stalo.

Nekad nije neophodno da se voljenoj osobi kupi nešto skupoceno i ekstravagantno. Baš naprotiv, ljubav izražena rečima i sa nežnošću sročena poruka izmamiće osmeh pre nego bilo kakav poklon. Neka SMS poruka bude početak divnog dana ljubavi. Obradujte svoju voljenu osobu i svaki dan će vam biti Dan zaljubljenih!

Sms poruke za Dan zaljubljenih za NJU

Voleti je  i lepo i lako, ali voleti ko’ ja to ne može svako, ljubio bih tvoje oči, provodio s tobom noći. S tobom dane ja ne brojim,  samo s tobom ja postojim. Srećan Dan zaljubljenih, srećice moja!

Samo zbog tebe znam šta ljubav znači, zbog tebe sam i bolji i jači, tebe volim svojim srcem celim, samo s tobom život bih da delim.

Zbog tebe živim, zbog tebe dišem, zbog tebe ove stihove pišem, tebi ih šaljem, ko srca  dar, voleti tebe najlepša je stvar.  Srećan Dan zaljubljenih, lepotice moja!

Ne merim više vreme na sate, ni po sunčevom vrelom hodu;  dan mi je kad se tvoje oči vrate, a noć kad ponovo od mene odu.

I uvek se tebe setim, tvojih zagrljaja, dodira, tvog daha na mojim usnama. I tužan sam i ne želim nikoga da vidim, ne želim  da mene vide. Želim samo tebe. Ti si moja radost i moj život! Volim te!

Ne znam razlog zašto te volim, ne znam i ne zanima me. Znam sam da bez tebe ne mogu ni trena, znam da bez tebe bi bio samo sena. Volim te, ljubavi, i srećan Dan zaljubljenih!

Ponovo gledam gore, kako se zvezdice  male i sjajne  sa beskrajnom tamom bore. I bezbroj  zvezda  nebom sja, a najlepšu od svih imam samo ja. Srećan Dan zaljubljenih!

Jednom ćeš  me možda pitati volim li više život ili tebe. Ja ću odgovoriti – život. Ti ćeš se okrenuti i otiići, a nećeš ni znati da si ti moj život…

Ljubav za mene znači sreća, i sve što si bliže ona je sve veća, ljubav je- srca moga melodija setna i sve dok je slušaš ti ćeš biti sretna! Srećan Dan zaljubljenih!

dan-zaljubljenih

Foto: Pixabay.com

Sms poruke za Dan zaljubljenih za NJEGA

Danas je dan kao i svaki drugi nekome ko nema nekog ko voli. Danas je dan sasvim običan i onome kome je život odličan. Ali šta to mene briga i šta se to nas tiče! Svi oni ne znaju koja je sreća kad nekog voliš ovako silno! Oni ne znaju koliko je divno biti nekom misao prva kad se budi. To su neki drugi, sasvim obični ljudi! Oni ne znaju da danas nije običan dan! Da je meni s tobom svaki dan ljubavi naše rođendan! Nek slave šta im je volja, meni je naša ljubav bolja! Volim te, srećo! Srećan Dan zaljubljenih!

Volela bih da znaš koliko te volim! Da dišem svaki uzdah sa tobom u mislima! Ti si moje svetlo, moj heroj, moja nada! Volim te, srećo moja! Srećan ti Dan zaljubljenih!

Meni je lako da te volim, ti si najbolji čovek na celom svetu! Meni je lako da s tobom postojim, ti me držiš na oblaku mnogo višem od tri metra iznad neba. Meni je najlakše da te ljubim, ti si sladak kao čokolada! Obožavam svaki trenutak kad smo zajedno i prezirem ono vreme kad smo daleko. Jedva čekam da te danas zagrlim, ljubavi moja! Srećan nam Dan zaljubljenih!

Danas je prelep dan! Februar nikad nije bio topliji, sunce nikad sjajnije! To tvoje mile oči greju moju dušu! Volim te najviše na svetu celom! Srećan nam Dan zaljubljenih, dušo moja!

Ti si moje sunce, moje nebo, moj mesec i zvezde! Zbog tebe se budim, zbog tebe radujem, zbog tebe sanjam! Hvala ti na svim divnim trenucima ljubavi i sreće! Volim te beskrajno, radosti moja! Srećan Dan zaljubljenih!

Kada bih samo mogla da pretvorim u reči ova osećanja! Ali ne umem, uvek ispadnu manja! Naša ljubav ne može da se prevede, naša ljubav će čuda da izvede! Volim te svakoga dana sve više, moje srce lupa, sve za tebe diše! Ti si moja sreća i razlog što živim, tebi se iz dana u dan sve više divim! Budi tako divan, budi moj san, želim ti srećan ovaj svih zaljubljenih dan!

Hoćeš da ti otkrijem tajnu? Moj život je lako živeti, jer si ti u njemu! Moram da ti priznam, iako imam tremu: obožavam te i volim kao nikoga na svetu! S tobom sam kao ptica u letu! Svaki je dan dobar dan, a ovaj dan ljubavi je poseban! Srećan nam Dan zaljubljenih, srce moje!

Volim te svakoga dana, od opalog lišća do prvih jorgovana! Ti si moje sunce, moje more, moja duga, s tobom ne znam šta je tuga! Neka ti svaki čas sa mnom u ljubavi prođe dok sledeći Dan zaljubljenih ne dođe! Pa ćemo onda sve ispočetka tako, jer tebe voleti to je lako! Srećan Dan zaljubljenih!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *