SMS čestitke (stihovi) voljenoj osobi za Valentinovo, Sveti Trifun

Ne postoji ništa lepše na svetu od ljubavi. Teško je voleti, još teže ne voleti, a najteže je naći volenog koji tebe voli. Zato je na vama da učinite sve za osobu koju volite. I ne bojte se da pokažete ljubav. Na Dan zaljubljenih pošaljite voljenoj osobi SMS čestitku i pokažite jednim lepim stihom da vam je stalo.

Voleti je  i lepo i lako, ali voleti ko’ ja to ne može svako, ljubio bih tvoje oči, provodio s tobom noći. S tobom dane ja ne brojim,  samo s tobom ja postojim. Srećan Dan zaljubljenih!

Samo zbog tebe znam šta ljubav znači, zbog tebe sam i bolji i jači, tebe volim svojim srcem celim, samo s tobom život bih da delim.

Zbog tebe živim, zbog tebe dišem, zbog tebe ove stihove pišem, tebi ih šaljem, ko srca  dar, voleti tebe najlepša je stvar.  Srećan Dan zaljubljenih!

Ne merim više vreme na sate, ni po sunčevom vrelom hodu;  dan mi je kad se tvoje oči vrate, a noć kad ponovo od mene odu.

I uvek se tebe setim, tvojih zagrljaja, dodira, tvog daha na mojim usnama. I tužan sam i ne želim nikoga da vidim, ne želim  da mene vide. Želim samo tebe.

Ne znam razlog zašto te volim, ne znam i ne zanima me. Znam sam da bez tebe ne mogu ni trena, znam da bez tebe bi bio samo sena. Volim te ljubavi i srećan Dan zaljubljenih!

Ponovo gledam gore, kako se zvezdice  male i sjajne  sa beskrajnom tamom bore. I bezbroj  zvezda  nebom sja, a najlepšu od svih imam samo ja. Srećan Dan zaljubljenih!

Jednom ćeš  me možda pitati volim li više život ili tebe. Ja ću odgovoriti – život. Ti ćeš se okrenuti i otiići, a nećeš ni znati da si ti moj život…

Ljubav za mene znači sreća, i sve što si bliže ona je sve veća, ljubav je- srca moga melodija setna i sve dok je slušaš ti ćeš biti sretna! Srećan Dan zaljubljenih!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *