SMS čestitke za pravoslavni Božić (2017)

Božić je najlepši i najradosniji dan u godini bar za sve koji iskreno veruju i poštuju Hrista Boga. Ukoliko niste u prilici da nekom čestitajte praznik na drugi originalniji način, uvek je tu SMS poruka.

Božićni dan i jutro belo, nek ispuni tvoje srce celo, prava radost nek ti srce blaži a duh sveti nek ti dušu snaži, kućom samo sreća da ti kruži, dobro zdravlje uvek da te služi. Srećan Božić!

Došao je iz daleka, putovao od davnina, primite u svoje srce uzvišenog božjeg sina. Slavite ga svi u zdravlju, što ste verni pravoslavlju. Srećan Božić!

Običaji žive davni, običaji pravoslavni, da se Božiji dan proslavlja da se krsti i nazdravlja, čašu dižem ne zbog slavlja već zbog sreće i zbog zdravlja, Bog vam svaku sreću dao i od zla vas sačuvao.

U mom srcu jedna želja, ti što slaviš Spasitelja, da njegovu mudrost svetu, ti preneseš svom detetu. I neka se večno slavi dan radosti i ljubavi. Hristos se rodi!

Bože dragi ja te molim za se one koje volim, da ih tvoja mudrost vodi, da ih vera preporodi. Nek današnji blagi dan bude svima radostan. Srećan Božić!

Dok pucketa sveto drvo, želim tebi zdravlje prvo,  a posle ti želim drugo da poživiš vrlo dugo na kraju ti želim treće, uvek radosti i sreće. Hristos se rodi!

Kažu da srce čoveka smišlja put, ali Bog upravlja njegovim koracima! Sve što učiniš i kud god da kreneš, nek ti bude srećno i blagosloveno. Srećan Božić.

Dragi Bože što sve stvori, za moje se bližnje bori, podari im miran san, sreću, radost svaki dan.Ti usliši želje moje, iskrene se samo broje. Srećan Božić!

Nek današnji blagi dan, bude vama radostan. Nek vam Božić vrata zlati, nek vas svaka sreća prati. ANĐEO sreće neka vas vodi, mir Božiji, HRISTOS SE RODI!!!

Nek badnjak gori dok zora blista, rodjenje Božije danas se slavi, to drvo davno zgreja Hrista, i svakog ko je vernik pravi! Srećan Božić!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *