SMS Čestitke za Uskrs (2016) – Hristos Voskrese

Uskrs je najveći hrišćanski prznik kojim se proslavlja Hristov povratak mežu žive –vaskrsenje, njime se izražava radost zbog konačne pobede sina Božjeg nad smrću i progonstvom. Za ovu priliku pripremili smo potpuno nove SMS čestitke. Uživajte!

Od Urkršnjih blagih dana da osetiš sreću pravu, a sve bolne loše stvari da prepustiš zaboravu, da te prati milost Boga i u kući svakog tvoga.

Velik plamen za tren zgasnu, a tiha vatra dugo plamti, o stradanju i uspenju za vekove što se pamti, nek ti srcem tinja iskra Vaskrsloga sina Hrista.

Kada se zorom crkvena zvona jave, srećni su svi što Uskrs slave, pa se  i ja molim Bogu za napredak i za slogu. Neka tamjan zamiriše i neka nas ima više. Hristos Voskrese.

Svakog dobra, zdravlja sreće, sve radosti manje, veće, a svi sveci što dolaze neka tvoje bližnje paze. Iskrene su želje moje i za tebe i sve tvoje. Hristos Voskrese

Na srcu mi lepa želja, ti što slaviš SPASITELJA , Bog ti svakog dobra dao i od zla te sačuvao. Hristos Voskrese, radost donese!

Na svakom kraju početak je novi, nek ti se ostvare sve želje i snovi. Neka ti od sreće duša zablista srećan ti praznik vaskrsenja Hrista.

Jutro belo već se rudi, zdravo bili dragi ljudi. Da ste mi svi živi i zdravi, da se Uskrs večno slavi. Nek vas božja mudrost vodi i neka vas preporodi.  Hristos Voskrese.

Prolećni mi povetarac oko glave piri, a u duši vera stara moje grudi širi. Pa ako si vernik pravi, krsti se i moli a sebe i bližnjeg svoga podjednako voli. Hristos Voskrese.

Tamjan miriše i gori sveća, vašu kuću nek ispuni sreća, a dušu nek ti ispuni vera, primi u srce Hrista spasitelja. Hristos voskrese, radost donese.

Nek u hramu bića tvoga, Vaskrsli se Gospod javi, da te štiti, ispunjava sa radosću i ljubavi! HRISTOS VASKRESE!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *