Čestitke za venčanje: Šta napisati mladencima

Bliži se važan dan vaših prijatelja ili rođaka. Kada zaljubljeni stupaju u brak ili gaze na ludi kamen, želite da osmislite najoriginalnije čestitke za venčanje i uveličate im taj značajan trenutak. Nekada ćete biti u prilici da proslavite sa mladencima, a nekad ne. U oba slučaja, pripremili smo čestitke kakve će sigurno zapamtiti za ceo život.

Bez obzira na to koliko ste bliski, sama činjenica da ste gost na nečijem venčanju govori mnogo o tome koliko ste važni mladencima. Proslavite ljubav zajedno i proveselite se na ovaj važan dan. Od tog časa, za njih će to biti najbitniji praznik.

Čestitke za venčanje na koverti

Činjenica je da živimo u brzom, modernom i skupom vremenu, gde je i priprema svadbenog veselja pre svega jedan veliki trošak. Možda je to jedan od razloga zbog kojih se sve više mladenaca raduje poklonima u novcu, umesto escajgu ili stonoj lampi. Takav poklon u čuvenoj koverti često deluje bezlično. Ukoliko ste gost na nečijem venčanju,  to možete promeniti tako što ćete napisati prigodnu čestitku punu lepih želja. Pripremili smo za vas nekoliko divnih poruka koje će raznežiti vaše mladence.

Vaš život počinje danas kada se zavetujete na večnu ljubav i poštovanje. Verujte jedno u drugo i gradite brak i život vredan pesme! Budite jedno drugom pesma! Sve čestitke za venčanje!

Čestitamo vam na najznačajnijoj životnoj odluci! Brak je veliki korak, ali ujedno i mala životna škola koja će vas naučiti da je ljubav najvrednije što imate. Volite se, poštujte i začinite zajednički život zdravom i lepom dečicom! Neka je srećno!

Budite celog života zaljubljeni i srećni kao na današnji dan! Neka vas prati radost svakog jutra koje vas probudi zajedno i mir svake večeri kad u istom krevetu zaspite! Volite se i cenite jedno drugo! Neka vam je srećno sklapanje braka!

Mnogi mudraci su tražili recept za dugovečan i uspešan brak. Želimo vam da provedete divne i duge godine u tom traganju, da vam svaki zajednički trenutak prođe u ljubavi i nežnosti! Želimo vam da budete najmudriji u svojoj ljubavi! Napravite remek-delo od svog braka! Srećno venčanje!

Danas ste na pragu najdivnijeg doma koji gradite, a to je porodica! Neka ljubav bude glavni začin na vašoj trpezi, strpljenje nek vam pokriva nesuglasice, a sreća da vas uvek drži za ruku! Srećno venčanje i početak zajedničkog života! Živeli!

Želimo da sročimo lepu čestitku za vaše venčanje, al’ obrni okreni, ne može sve lepo u čestitku da stane. Gde da nađemo ormar za sreću, u šta da vam spakujemo poštovanje? Kako da smestimo u ove redove svu ljubav ovog sveta?! Čestitamo sklapanje braka!!!

Duhovite čestitke za venčanje

Mladoženja, sad je kasno da na stvari gledaš jasno, nevesta je lepa, prava, al’ od braka boli glava! Gotovo je slavlje, meze, pijani se gosti keze. Ti se pitaš: gde da bežim, kud odabrah putem težim?! Brak je muka, to svi znaju, ali ipak udvoje traju. Zato udri na veselje brigu, pusti ženu da te čita k’o knjigu! Malko se nasmeši, sudove operi, porodičnu sreću izaberi! Da ne bude da je sve mrak, živeo brak, živeo brak!

Nevestice, na šoping zaboravi, od danas počinje život pravi! Čeka te pegla i veš mašina, brisanje prašine, sudovi, milina! Mužić mora da radi ,posle posla dušu da odmori, da ne bude frke, ti to odmah pokori! Znaš kako kažu:  zdravlje na usta ulazi, ali ne trudi se mnogo, svekrve se pazi. Svi znaju da k’o mama ne sprema niko, da se ne lažemo, mužić je tako navik’o. Neka te ova radost bračna ne plaši, znaj da se šalimo, pa mi smo naši! Neka vam veseo bude svaki dan, a braćni život lep kao san! Želimo vam srećno venčanje! Neka ga obeleži ovo smejanje!

Danas je divan dan, tašta grli zeta, a svekrva snahu! Pevaju se pesme sve u jednom dahu! Ko bi rek’o da se tako proslavlja početak mraka, pardon braka?! Šalimo se malo, a želimo mnogo da vas sreća prati, ljubav da vam cveta, da zajedno odete i na kraj sveta! Želimo vam sreću, smeh i blagostanje, tašta da voli zeta, a svekrva snahu ništa manje! Volite se dušom celom na tom  putu smelom! Ne može svaka ljubav brak da podigne, al’ vaša će, znamo, i u knjige da stigne!

Lepih želja je tako mnogo, al’ venčanima još niko nije pomog’o! Da kod vas ne bude žena džangrizava, a muž iznemog’o, smejte se svakog dana, od prvog do stotog bračnog rođendana! Srećno!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *