Čestitke za mladence, lepe poruke za venčanje i brak (2018)

Ljubav je najlepše i najjače osećanje. Svakome ljubav daje smisao življenja. U ljubavi dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje. Brak je težak zanat u kojem dve osobe treba da zajedno žive isto tako srećno kao što bi živele samo za sebe. Sklapanje braka je zbog toga značajna životna odluka, a brak životna lekcija koja se nastavlja iz dana u dan. U zajedničkom životu se učimo strpljenju, kompromisu, slobodi, uvažavanju ličnosti, želja i ideja osobe koju volimo, pa čak i onda kada se čak u svemu i ne slažemo sto posto. Na dan venčanja, kada se ljubav kruniše sa dva „DA!“, lepo je znati da su prijatelji jednako ili bar približno srećni zbog sreće mladenaca. Ukoliko želite da vama dragim osobama čestitate početak zajedničkog života  na ovoj stranici možete pronaći prelepe čestitke, poruke i stihove  za srećno venčanje i brak.

Čestitke za sklapanje braka

Danas su se vaše životne staze spojile u jednu. Neka vas na vašem zajedničkom putu prati sreća, da vam korak bude lak i siguran i da njime hodate dugo, uvek zaljubljeni, zagrljeni i srećni.

Volite jedno drugo, ali ne stvarajte okove od ljubavi. Neka vaša ljubav radije bude pokretno more između vaših obala duša.

Neka vaša prva dužnost u braku bude ova neizmenjiva odluka: želim voleti i poštovati ono srce, kome sam dopustio da bude gospodar mog srca.

Više nećete osećati kišu jer ćete jedno drugom biti utočište, više nećete osećati hladnoću jer ćete grejati jedno drugo. Danas započinjete godine zajedništva, neka vam budu dobre i brojne.

Dragi moji prijatelji, neka ovaj dan bude srećan početak vašeg dugog i lepog zajedničkog života.

Neću da vam poželim ispunjenje svih želja, jer onda više nećete želeti, neću vam poželeti ni ostvarenje svih snova, jer onda više nećete sanjati. Želim vam samo onoliko koliko vam je potrebno da budete srećni.

U vašem se srcu rodila ljubav lepša i sjajnija od rađanja sunca u okeanu – neka vam zauvek traje.

Smisao života je u ljubavi, onoliko koliko ste sposobni da  volite i da sebe dajete, toliko će vaš život imati smisla. Puno sreće u braku.

Želim da vam bude lepo, i da traje dugo, da se radujete jedno drugom, i da živite sa uvernjem da ste danas obavili jedan od najvažnijih i najlepših poslova u životu.

Danas počinje najizazovniji i najlepši period vaših života. Radujte se jedno drugom sa svakim buđenjem, zaspite jedno drugom u snovima. Podelite jastuk, hleb, radost i brigu. Volite se kao da ne postoji sutra. A opet rasporedite svoju ljubav za svaki dan kao da ćete živeti večno. Neka vam je srećno!

Na dan vašeg venčanja želimo vam reći nešto mnogo bitno! Od danas pa dok je sveta, zaljubljujte se svakog jutra jedno u drugo. Pripremajte obroke od nežnosti i dodira. Gradite svoju porodicu i dom od najjačeg materijala – ljubavi! Neka vam je srećan početak zajedničkog života!

SMS Čestitke za sklapanje braka

Dragi moji mladenci nek vas ljubav greje,
neka vam se srce uvek, raduje i smeje,
puno lepe dečice Bog da vam podari
a sve što poželite da vam se ostvari.

Puno uspeha i sreće u daljem životu,
da zajedno srećni zdravi proslavite stotu,
ljubavlju ispunite i dane i noći,
ono što je najlepše, ono će tek doći.

Radujem se vašoj sreći, ljubav prava srcu godi,
nek vas vaša srećna zvezda uvek sreći vodi.
Želim da vam život nikad teškoće ne pravi,
da budete uvek presrećni i zdravi.

Danas kad prava sreća, pred oltarom stoji,
ljubav će dva srca u jedno spoji.
Da kuca večno , zadovoljno, srećno!

Sreći vašoj nek ne bude kraja.
vaša vas ljubav danas večno spaja.
Neka vam zauvek cvetaju ruže,
srećno venčanje ti želim, druže!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *