Najlepše čestitke za veridbu

Važnih događaja i razloga za slavlje može biti mnogo. Jedan takav, koji unosi mnogo radosti u živote onih koji u njemu učestvuju je i veridba. Ona predstavlja otvaranje narednog poglavlja u odnosu budućih mladenaca, te uvod u novi, zajednički život.

U različitim delovima sveta, običaji vezani za veridbu su raznoliki. Ono što im je zajedničko jesu čestitke koje se upućuju budućim mladencima. Njihovo osmišljavanje nije jednostavan zadatak, naročito ukoliko se radi o osobama koje su vam bliske.

Bilo da budućim mladencima poželite medeni mesec na Eviji, kuću na Maldivima ili jednostavno mnogo sreće, važno je da upućena čestitka bude iskrena. Ukoliko nemate nikakvu ideju o tome kako da čestitate veridbu, mi ćemo vam u tome pomoći.

Čestitajte veridbu sestri ili bratu

Sestrinska ili bratska veza je posebna i neraskidiva. Vi ste najbolji prijatelji, najveća podrška jedno drugome, a delite i mnoge tajne. Veridba sestre ili brata predstavlja poseban događaj za celu porodicu, međutim, za vas posebno, jer sa ovom veridbom (a kasnije i venčanjem) jedan delić vas predaćete nekoj drugoj osobi. Evo nekoliko originalnih načina na koje možete čestitati veridbu vašoj sestri ili bratu.

 • Kada se pronađe neko ko svaki dan oplemenjuje vaš život, onda on postaje najveća sreća i najlepša bajka. Želim vam srećnu veridbu i najlepšu zajedničku budućnost!
 • Neka vaša ljubav svakog dana bude jača nego juče. Neprestano gradite svoju vezu, proširujte njene granice i ne dozvolite joj da prestane da živi i postoji. Srećna veridba!
 • Dragi moji, od srca vam želim da svoju ljubav svakodnevno sa uspehom raspoređujete na deliće beskonačne sreće. Čuvajte jedno drugo, neka vaš život bude prepun osmeha i najlepših trenutaka. Srećno!
 • U moru ljudi imali ste sreće da pronađete jedno drugo. Volite se, poštujte i čvrsto držite za ruke na ovom putu kroz život. Od srca vam čestitam na veridbi!

Čestitke za veridbu ćerke ili sina

Svaki roditelj želi samo najbolje za svoje dete. Stoga, kada dođe do veridbe, roditelji su obično (pored budućih mladenaca) najsrećniji datim okolnostima. Ukoliko ste roditelj čije se dete verilo, te mu želite čestitati taj lepi događaj, mi imamo nekoliko ieja za vas.

 • Želim vam da jedno drugome budete sklonište od svih životnih oluja i ljubav za koju ćete želeti da nikada ne prestane. Srećna veridba!
 • Naše dete je načinilo veliki korak na putu ka zasnivanju sopstvene porodice. Zauvek ćemo biti tvoja najveća podrška, najčvršći oslonac i najtopliji zagrljaj. Vole te roditelji i želimo ti svu sreću ovog sveta!
 • Ljubomorno čuvajte svoj mir i sreću, čvrsto se držite za ruke i kada je najteže i mnogo se volite. Želimo vam srećnu veridbu!
 • Neka godine koje su pred vama budu pune sreće, blagoslova i ljubavi. Srećna veridba!

Drugarica vam se verila? Čestitajte joj!

Veridba drugarice je poseban događaj koji izaziva mnogo radosti i osmeha (ponekad i suza), naročito ukoliko se radi o vašoj najboljoj prijateljici. Ovaj događaj sasvim sigurno zaslužuje originalnu čestitku, a uz našu malu pomoć, sigurni smo da ćete u ovom zadatku i uspeti.

 • Draga moja drugarice, želim od srca da ti čestitam veridbu. Spojile su vas sličnosti, ali ne dozvolite da vas različitosti rastave. Budite zajedno i u dobru i u zlu, a svaki dan neka vam bude kao san iz kog nikada nećete želeti da se probudite.
 • Svakodnevno umnožavajte svoju sreću i podsećajte jedno drugo na to koliko se volite. Želim vam da ostanete ludo zaljubljeni jedno u drugo do kraja života. Srećna veridba!
 • Dragi prijatelji, činom veridbe vaša veza dostigla je jedan novi nivo. Ljubav koju delite je čista i besprekorna, nešto što se danas retko viđa. Iskreno se nadam da je ovo lep početak jednog srećnog i uzbudljivog života. Čestitam!

Spisak čestitki ovakvog tipa je dugačak. Inspiraciju uvek možete crpeti i na nekim drugim mestima, kao što su pesme ili knjige. Najbitnije je da u nju unesete svoju emociju, da pokažete paru da ste iskreno srećni zbog njihove radosti i da ste njihova podrška u svakom trenutku.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *