Najlepše SMS čestitke za rodjendan (drugu, prijatelju…)

Svako od nas ima svoj poseban dan, dan kada je kada je došao na ovaj svet. To je sigurno najlepši dan u godini. Tada zaboravimo na sve ono loše i uživamo u pažnji kojom nas obasipaju. Iako mnogi tvrde da nema ničeg posebnog u starenju i da rođendane i ne treba slaviti, ipak svima zaigra srce kad čuju poznate taktove i reči „Danas nam je divan dan, divan dan“.

Zahvaljujući podsetnicima na društvenim mrežama, broj onih koji se sete da čestitaju rođendan je sve veći. Nekad su to poruke u stihu, nekad poruke nalepnice, a nekad video poruke ili prigodne fotografije. U svakom slučaju, čestitke pristižu sa svih strana.

Prvo krenu prijatelji sa društvenih mreža, pa ukućani, kolege, stižu nam i rođendanske SMS čestitke. Svako ima svoj sebi svojstven način za čestitku, a u poslednje vreme posebno su aktuelne SMS čestitke.

Za vas smo pripremili neke SMS predloge lepih rođendanskih želja, na vama je da ih pošaljete.

Čestitke za rodjendan

Svako na svetu i ja među svima,
ponešto vredno i posebno ima.
Osobu dragu, sa kojom sve deli
i kojoj sve najlepše u životu želi.
A ti si ta posebna osoba u mom životu,
i zato ti želim da doživiš stotu. – Srećan rođendan!

Neka ti sunce pokloni malo svoga sjaja,
a tvojoj sreći nek’ ne bude kraja,
u životu uvek da te prati sreća
od današnjeg dana sve veća i veća. – Srećan rodjendan!

I samo jedan maleni delić onoga što ti želim biće više nego dovoljan da budeš srećan čitavog svog života… Sretan rodjendan i sve najbolje od srca!

Sve što imam to su želje snažne,
čiste i lepe, iskrene i važne,
Želim ti ljubav od svih jaču!
Želim ti sreću od svega veću!
Dobro zdravlje i miran san
i sve najlepše na današnji dan!

Želim da tuga ne bude ti drug,
život da ti bude srećan i dug,
da ti se ostvari najlepši san,
a  sa osmehom ti prođe svaki dan.
Srećan rodjendan!

Želim ti ljubav u venama sreću u očima, čudo u snovima, razum u mislima, snagu u rukama da imaš zdravlje, pamet i lepotu, od srca ti zelim sve najbolje u zivotu. Život nek ti bude ko najlepši san, od srca ti želim SREĆAN RODJENDAN!!!

Svake sekunde u svakom minutu, i svake minute u svakom satu, i u savakom satu svakoga dana da budeš srećna i nasmejana – Sve najlepše od srca!

Sve što poželiš nek ti se ostvari
a sve što te muči brzo zaboravi,
zdravlja i ljubavi želim ti još više
a tugu i boli nek’ odnesu kiše.
SREĆAN RODJENDAN!!!

Želim ti čitav okean zdravlja, more sreće i ljubavi, jezero uspeha, reke para, ali nijednu jedinu kap tuge i boli. SREĆAN RODJENDAN!!!

Život neka ti samo lepe stvari donese, a duša večno ostane nežna i mlada, sve što poželiš neka bude tvoje, a suze da pustiš samo od sreće.

Kad bi sve što ti želim moglo stati u jednu želju, živeo bi život u radosti i veselju! Ne bi ti falilo ni sreće, ni zdravlja, svaki dan bio bi razlog za slavlja! Ne znaš šta ti fali, ne znaš šta ti treba, nema veze, budi mi srećan do neba! SREĆAN RODJENDAN!

Na današnji dan s neba je pala najlepša zvezda pravo na tvoje srce. Samo veliki ljudi sijaju tim sjajem! Volim što si moj prijatelj! Želim ti srećan rodjendan!

Kako da u jednu poruku smestim sve lepe želje koje imam za tebe? Želim ti ostvarenje svih planova i snova, želim ti uspeh gde god d kreneš! Zabavljaj se, provodi i uvek srećan budi! Da ti svaki dan bude slavlje, da su uz tebe ljubav i zdravlje! Da se raduješ svakog dana, a ja ti spremam nove želje do sledećeg rođendana! Srećan rođendan, prijatelju!

Za mene danas nije običan dan! Danas moj prijatelj slavi rođendan! Zbog ovog prijateljstva što zlata vredi, želim ti sreću dok ti kosa ne posedi! Da te prati radost,  a napusti briga! Da ti svaki dan bude prva liga! Da provodiš svoje vreme slatko, ako si tužan da bude kratko! Sve o čemu maštaš, sve o čemu sanjaš nek se ostvaruje svaki dan! Želim ti srećan rođendan!

Nemoj da brineš zbog godina, nisu važne bore, već sećanja! Ako se nasmeješ svakog dana, nema tog broja ni rođendana koji će reći da si star! Samo hrabro kroz život gazi, na svoje zdravlje i ljubav pazi! Sve drugo dođe i ode lako, neka te ne brine što je tako. Tvoj prijatelj je tu da ti leđa čuva i na ovaj dan, želim ti srećan rođendan!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *