SMS Čestitke za Novu 2018. godinu (za druga, drugaricu, prijatelje)

Nova Godina je simbol novog početka i vreme kada se u etar šalje ogromna količina pozitivne energije. Zbog toga smo pripremili najlepše SMS čestitke za 2018. godinu. Poruke su za prijatelje, za vašeg najboljeg druga ili drugaricu, ali mogu poslužiti i kao čestitke  drugim vama dragim osobama.

Dovoljno će biti da dodate ime osobe kojoj želite sreću ili pak da dopunite poruku prezimenom porodice čijim članovima želite sve najbolje u godini koja počinje.

SMS Čestitke za Novu 2018. godinu za druga, drugaricu

Večeras, kada se sve blista i sjaji
takvi su naši običaji,
da se požele najlepše reči
za onog ko ti je srcu najpreči.
Zato ti želim od srca zdravlja,
puno radosti, sreće i slavlja.

Pahulje se bele roje i pokreću želje moje, za tebe su uvek snažne, uvek lepe uvek važne, da mi budeš srećna, zdrava, drugarice dobra, prava. Srećna Nova godina!!!

Čestitku ti pišem ovu, dok godinu čekam novu, gledam satić  i ne spavam, a minute odbrojavam, jedva čekam to ne lažem, lepe želje da ti kažem. Želim ti sreću, zdravlje , veselje, i da ti se ostvare sve tvoje želje. Srećna Nova!

Život bez prijatelja nije život pravi,
zato ja svoje nosim, u srcu i glavi.
Evo baš sad mislim na jednog
iskrenog, pravog,  zaista vrednog.
Želim ti druže najlepše stvari i
sve što želiš da ti se ostvari. – Srećna Nova godina!

Kada se svetiljke ponoćne ugase i oglasi se Godina Nova, sa tobom ja biti neću ali ću biti među onima koji ti žele zdravlje, ljubav i sreću! – Srećna Nova godina!

Večeras ću poželeti da ti se ostvare svi tvoji snovi, poneki stari, poneki novi, poželeću ti i ono što možda sanjao nisi, želim ti sve  najbolje  jer pravi prijatelj ti si. Srećna Nova!

Prijatelji su potrebniji od vatre i vode,
a takvi kao ti retko se rode.
U Novoj želim ti predivne dane
zdravlja i sreće, na sve strane.
Moje su iskrene i od srca želje,
čivam ih samo za prijatelje! – Srećna Nova godina!

Pogledaj u moju dušu, tu stanuju želje snažne, pogledaj u moje srce jer tu živi želje važne. One nose zdravlja, sreće, svakog dobra pune vreće. Srećna Nova!

Kad dvanaest zvona otkuca na sav glas
poželim najlepše  želje i setim se vas,
Živi mi bili, još stotinu zima,
od srca najlepše želim vam svima!
– Srećna Nova godina!

Nova je godina vreme za slavlje, od srca ti želim prvo zdravlje, želim da ljubav uvek te budi a za ostalo se sam potrudi. – Srećna Nova!

Kad otkuca ponoć i krenu da se kotrljaju novi minuti i sati, želim da sva sreća ovog sveta u tvoj dom svrati! Neka uz tebe budu zdravlje, ljubav, radost i nada, da lepe stvari dođu u tvoj život iznenada! Svaki uspeh i ostvarenje snova neka ti donese godina Nova!

Srećna Nova godina! Neka je berićetna, sa srećom istovetna! Radost, uspeh i zdravlje nek ti donese, a svaku nevolju daleko odnese! Želim ti najlepše čase, minute i dane, ljubav s tobom da osvane! Da ti se ostvari sve što poželiš i sve što sanjaš!

Nova godina na vrata kuca 

Nova godina kuca na vrata, grli te sreća k’o rođenog brata! Tako te grle i moje želje, neka te prate radost i veselje! Život da ti bude kula od snova, nek ti je srećna godina Nova!

Srećna Nova godina tebi i celoj tvojoj familiji! Da su živi i zdravi tvoji najmiliji! Da znate samo za ljubav i sreću, da para imaš punu vreću! Da ti se ostvari svaki san u ovaj prvi novogodišnji dan!

Novi početak, nova sreća, nova radost i uspeh novi! Svaki blagoslov nek ti se ponovi! Sve tvoje želje da dobiju moć na ovu novogodišnju noć! Prijatelji moji mili, živi, zdravi i veseli mi bili! Srećna vam svima Nova godina!

Sreća i radost, ljubav i zdravlje, svaki dan da vam bude slavlje! Sve što poželite da vam srce ima, u Novoj godini da se ostvari svima! SREĆNA NOVA GODINA!!!

Sigurno je da će i ova godina doneti iskušenja, brige i probleme, ali tebi neka bude lako i nemaj dileme! Sve što ti treba, što ti duša ište, ljubav, sreća, bogatstvo i kućno ognjište, neka svaka radost u srce tvoje stane! Svaki dan sa pesmom i igrom da osvane! Lova do krova, a zdravlje do neba, da dobiješ ama sve što ti treba! Prijatelj ti želi da te sve veseli! Srećna Nova godina!!!

Kažu, kako ti počne godina, tako ti cela i bude! Zato dignimo uvis čaše za ove godine lude! Ja se ne sekiram za sebe, jer za prijatelja imam tebe! Nek nam radosna bude noć ova, srećna nam srećna godina Nova!

Ranije objavljeno:

Hajde da pozdravimo godinu što stiže, bolja da bude nego li stara, nek ti donese sreće i zdravlja i neke nove prilike stvara. SREĆNA NOVA!

Godine za nama bile su teške, u ovoj novoj i to bez greške, mnogo se tvojih ostvarilo snova,šta drugo da poželim, Srećna ti Nova.

Pročitajte još poruka objavljenih ranije

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *