Novogodišnje čestitke, poruke Novu 2022. godinu

Novogodišnje čestitke 2022 – Svaki početak je prilika da se neke stvari promene na bolje. Ljudi vole januar i novogodišnju čaroliju, jer je to savršeno vreme da se okrene novi list u životu, kao i da se voljenim i dragim ljudima požele lepe stvari. Nova godina je pravi čas da se veruje u čaroliju, u to da su čuda moguća i da je potrebno samo želeti da bi se san i želje ostvarile. Za početak vam možemo reći da se novogodišnje čestitke pišu srcem! To je najvažnije. I šta god budete napisali a da bude iskrenu i iz srca, nećete pogrešiti.

Iako svi sanjamo i želimo, iako svi jako osećamo, nekad nam je teško da sve te svoje emocije pretočimo u reči. Zbog toga smo pripremili mnogo divnih reči i želja koje možete  oblikovati u najlepše novogodišnje čestitke i poslati bliskim ljudima i na taj način im pokazati da mislite na njih i da im želite sve najbolje u godini koja sledi.

Novogodišnje čestitke za najdraže

U ponoć kad kazaljke se sklope, znaj da ne tebe misli neko ko je daleko i želi da ti se kockice poklope – za sve što sanjaš i za sve o čemu maštaš! Mnogo sreće u Novoj 2022. godini! Živeli!

U ponoć kada se sklope kazaljke sata zamisli moje ruke oko tvog vrata. I znaj da se za tebe moli neko ko te iskreno voli! SREĆNA NOVA GODINA!

Prijatelju dobri dragi! Počinje još jedna godina sa beskrajnim mogućnostima! Zamisli samo: to je 365 dana za čuda! To je 8760 sati za blagostanje! To je 525 600 minuta za radost! To je 31 536 000 sekundi za svaki tvoj osmeh! Ne propusti nijedan! Srećna ti Nova godina!

Neka ti ova godina nova brige odnese, donese radost, želim ti ostvarenje prećutnih snova SREĆNA TI OVA GODINA NOVA!

Želim ti sreću i mnogo više latice cveća, dane bez kiše. Zdravlje, novac, ljubav ti želim, znaj da te volim srcem celim. SREĆNA NOVA GODINA!

Srećna Nova godina! Neka bude zdravlja i sreće puna! Neka te veseli! Uspeh, novac, radost da udeli! Da ti svaki dan bude razlog za slavlje! Uživaj, smej se i opusti!

Otkucava stari sat, ko li će te prvi zvat’? Da ti kaže lepe želje, donese radost i veselje, da ti osmeh na lice okači, da se više nikad ne smrači! Otkucava satić tačno u ponoć, moje želje stižu u pomoć da ti ništa osmeh s lica ne skine, da te nikad ništa ne brine! Da ti zdravlje i ostvarenje snova donese ova godina nova! Srećna Nova godina!

Sreća je tamo gde je novi početak! Želim ti svežinu novog u svakom danu ove Nove godine! Živeli!

Ne može sve u poruku stati, što ti moje srce želi dati! Ne mogu sve želje da smestim u reči, zato moja duša pred Bogom kleči – da ti udeli mir, sreću i zdravlje, da ti srce miluje zlatno pravoslavlje! Da ti svako dobro i lep san donese ovaj divan dan! Srećna Nova 2022. godina!

Srećni da ste, prijatelji mili! Živi i zdravi, radosni mi bili! Neka vam se pozlati svaka želja, kuća da vam je puna veselja! Sve što poželite da vam se ostvari i ništa da vam sreću ne pokvari! Srećna Nova godina!

Sačuvaj osmeh, lepo ti stoji svi dani sreće nek’ budu tvoji, svaka želja u stvarnosti stvori želi ti neko ko te voli. SREĆNA NOVA GODINA!

Sreću, radost i blagostanje, ljubav i novac, svako imanje, sve što poželite nek vas u ovoj Novoj godini dočeka! Budite uspešni, spokojni, zdravi, pred vama su tek dani pravi! Puno sreće u Novoj 2022. godini!

Nek vas svako dobro u Novoj godini obraduje, život da je sladak, srce neka planduje! Sve što poželite da se ostvari, ko još za tugu danas mari?! Nek vam srce sledi samo sopstven plan, a blistav da bude svaki novi dan! Srećna Nova godina!

Srećna Nova 2022. godina! Neka je plodna, berićetna, blagorodna! Da donese sreću kakve nije bilo, da donese sunce baš u tvoje krilo! Da te veseli, ko sneg se zabeli, kao leto greje, kao proleće cveta! Da te odvede i na kraj sveta, al’ da ti osmeh na lice smesti! Svu tu sreću ova poruka nek ti nagovesti! Živ mi i radostan bio!

Podignimo u vis čaše nazdravimo noćas svi i u zdravlju i veselju zapevajmo složno mi. Nek’ nam ova godina nova bude posebna kao iz snova. SREĆNA NOVA GODINA!

Neka vam ova godina nova, donese ostvarenje svih vaših snova!

Svi ružni dani neka ostanu iza nas, u Novoj godini potražimo spas!

Novogodišnje čestitke za prijatelje – Srećnu Novu godinu i novogodišnje praznike želi vam iskren prijatelj!

nova 2020. godina

Foto: Pixabay.com

Šta god da poželim za vašu lepu porodicu, veliku stvar il’ neku sitnicu, znajte da je od srca i iz duše! Zato nek se sve loše misli sruše i ostanu u godini staroj! Veselite se, smejte i budite zdravo! To je ono pravo! Srećna vam Nova 2022. godina!

Kažu mudraci da se u ponoć sreću sve čarolije sveta, za svakog čoveka – od starca do deteta! Kažu, ono što poželiš kad se kazaljke dodirnu, to ti donese godinu zlatnu, godinu mirnu! Kažu, svaka sreća čeka dobrog čoveka! Zato se ja ne brinem za želje koje šaljem tebi, mila! Jer moje želje za tebe imaju krila! Donose ti uspeh, ljubav, zdravlje i sreću, ako ti treba i para punu vreću! Uzmi sve što želiš od života, to zaslužuju tvoja mladost i tvoja dobrota! Srećna Nova godina, prijateljice!

Nova godina, Božić, Srpska nova – sve lepe praznike nek obuhvati poruka ova! Da u nju sve zlatno stane, da vam u srcu moja želja ostane! Budite zdravi, veseli i čili, prijatelji moji mili! Srećni vam novogodišnji praznici!

Od ove noći zaboravi tugu, zaboravi sve neprijatne i ružne stvari, neka ti Nova 2022. zdravlje i sreću zauvek podari.

Ova 2020. Kao što znate nije bila ni najmanje laka za sve nas. Zato u narednoj potražimo spas. Da nam sledeća godina donese više druženja, više slavlja i iznad svega dobrog zdravlja. Da zaiskri nova nada, da živimo od svog rada. Da se smeh čuje u svakom kutku i da uživamo u svakom trenutku. SREĆNA NOVA GODINA!

Neka ti svaki čas u Novoj godini bude ispunjen istinskom srećom!

Neću ti poželeti sreću koja traje samo jedan dan! Želim da ti Nova godina traje svojim sjajem tamo do decembra! Da ti svako jutro počne kao prvojanuarsko, sveže. Da u svakom buđenju vidiš priliku za novi rast! Da ti svako podne donese osmeh, zadovoljstvo, čast! Da svaki obrok bude kao novogodišnja trpeza, da se svake večeri osećaš kao princeza! Da ti život bude radostan kao čekanje godine Nove, koja je rešila da ti ostvare baš sve snove! Srećna Nova godina!

Koliko reči da potrošim da ovu želju prenesem pravo? Koliko misli, zagrljaja, poljubaca u jednu poruku može da stane? Možda je bolje da ti samo kažem „Bravo! Upravo si započeo svoje najbolje dane! Neka tako i ostane!“ Srećna ti Nova godina!

Svako dobro, radost i sreću, osmeh na kilo, a pare u vreću, sve to nek ti donese godina pred nama! Šta god da sanjaš, znaj da nisi u tome sama! Ja stojim uz tebe svaki dan i želim da ostvariš svaki san! Ovo je TVOJA godina! Samo napred! Srećna Nova 2022. godina!

Nadamo se da su vam se svidele novogodišnje čestitke koje smo vam pripremili, još jedan veliki praznik je blizu i zato se na vreme pripremite, ako su vam se svidele naše novogodišnje čestitke pogledajte i Božićne čestitke možda pronađete neku adekvatnu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *