Novogodišnje čestitke, poruke Novu 2020. godinu

Svaki početak je prilika da se neke stvari promene na bolje. Ljudi vole januar i novogodišnju čaroliju, jer je to savršeno vreme da se okrene novi list u životu, kao i da se voljenim i dragim ljudima požele lepe stvari. Nova godina je pravi čas da se veruje u čaroliju, u to da su čuda moguća i da je potrebno samo želeti da bi se san i želje ostvarile.

Iako svi sanjamo i želimo, iako svi jako osećamo, nekad nam je teško da sve te svoje emocije pretočimo u reči. Zbog toga smo pripremili mnogo divnih reči i želja koje možete poslati sebi bliskim ljudima i tako im pokazati da mislite na njih i da im želite sve najbolje u godini koja sledi.

SMS čestitke za Novu godinu

U ponoć kad kazaljke se sklope, znaj da ne tebe misli neko ko je daleko i želi da ti se kockice poklope – za sve što sanjaš i za sve o čemu maštaš! Mnogo sreće u Novoj 2020. godini! Živeli!

Prijatelju dobri dragi! Počinje još jedna godina sa beskrajnim mogućnostima! Zamisli samo: to je 366 dana za čuda! To je 8760 sati za blagostanje! To je 525 600 minuta za radost! To je 31 536 000 sekundi za svaki tvoj osmeh! Ne propusti nijedan! Srećna ti Nova godina!

Srećna Nova godina! Neka bude zdravlja i sreće puna! Neka te veseli! Uspeh, novac, radost da udeli! Da ti svaki dan bude razlog za slavlje! Uživaj, smej se i opusti!

Otkucava stari sat, ko li će te prvi zvat’? Da ti kaže lepe želje, donese radost i veselje, da ti osmeh na lice okači, da se više nikad ne smrači! Otkucava satić tačno u ponoć, moje želje stižu u pomoć da ti ništa osmeh s lica ne skine, da te nikad ništa ne brine! Da ti zdravlje i ostvarenje snova donese ova godina nova! Srećna Nova godina!

Sreća je tamo gde je novi početak! Želim ti svežinu novog u svakom danu ove Nove godine! Živeli!

Ne može sve u poruku stati, što ti moje srce želi dati! Ne mogu sve želje da smestim u reči, zato moja duša pred Bogom kleči – da ti udeli mir, sreću i zdravlje, da ti srce miluje zlatno pravoslavlje! Da ti svako dobro i lep san donese ovaj divan dan! Srećna Nova 2020. godina!

Srećni da ste, prijatelji mili! Živi i zdravi, radosni mi bili! Neka vam se pozlati svaka želja, kuća da vam je puna veselja! Sve što poželite da vam se ostvari i ništa da vam sreću ne pokvari! Srećna Nova godina!

Sreću, radost i blagostanje, ljubav i novac, svako imanje, sve što poželite nek vas u ovoj Novoj godini dočeka! Budite uspešni, spokojni, zdravi, pred vama su tek dani pravi! Puno sreće u Novoj 2020. godini!

Nek vas svako dobro u Novoj godini obraduje, život da je sladak, srce neka planduje! Sve što poželite da se ostvari, ko još za tugu danas mari?! Nek vam srce sledi samo sopstven plan, a blistav da bude svaki novi dan! Srećna Nova godina!

Srećna Nova 2020. godina! Neka je plodna, berićetna, blagorodna! Da donese sreću kakve nije bilo, da donese sunce baš u tvoje krilo! Da te veseli, ko sneg se zabeli, kao leto greje, kao proleće cveta! Da te odvede i na kraj sveta, al’ da ti osmeh na lice smesti! Svu tu sreću ova poruka nek ti nagovesti! Živ mi i radostan bio!

Srećnu Novu godinu i novogodišnje praznike želi vam iskren prijatelj!

nova 2020. godina

Foto: Pixabay.com

Šta god da poželim za vašu lepu porodicu, veliku stvar il’ neku sitnicu, znajte da je od srca i iz duše! Zato nek se sve loše misli sruše i ostanu u godini staroj! Veselite se, smejte i budite zdravo! To je ono pravo! Srećna vam Nova 2020. godina!

Kažu mudraci da se u ponoć sreću sve čarolije sveta, za svakog čoveka – od starca do deteta! Kažu, ono što poželiš kad se kazaljke dodirnu, to ti donese godinu zlatnu, godinu mirnu! Kažu, svaka sreća čeka dobrog čoveka! Zato se ja ne brinem za želje koje šaljem tebi, mila! Jer moje želje za tebe imaju krila! Donose ti uspeh, ljubav, zdravlje i sreću, ako ti treba i para punu vreću! Uzmi sve što želiš od života, to zaslužuju tvoja mladost i tvoja dobrota! Srećna Nova godina, prijateljice!

Neka ti svaki čas u Novoj godini bude ispunjen istinskom srećom!

Nova godina, Božić, Srpska nova – sve lepe praznike nek obuhvati poruka ova! Da u nju sve zlatno stane, da vam u srcu moja želja ostane! Budite zdravi, veseli i čili, prijatelji moji mili! Srećni vam novogodišnji praznici!

Neću ti poželeti sreću koja traje samo jedan dan! Želim da ti Nova godina traje svojim sjajem tamo do decembra! Da ti svako jutro počne kao prvojanuarsko, sveže. Da u svakom buđenju vidiš priliku za novi rast! Da ti svako podne donese osmeh, zadovoljstvo, čast! Da svaki obrok bude kao novogodišnja trpeza, da se svake večeri osećaš kao princeza! Da ti život bude radostan kao čekanje godine Nove, koja je rešila da ti ostvare baš sve snove! Srećna Nova godina!

Koliko reči da potrošim da ovu želju prenesem pravo? Koliko misli, zagrljaja, poljubaca u jednu poruku može da stane? Možda je bolje da ti samo kažem „Bravo! Upravo si započeo svoje najbolje dane! Neka tako i ostane!“ Srećna ti Nova godina!

Svako dobro, radost i sreću, osmeh na kilo, a pare u vreću, sve to nek ti donese godina pred nama! Šta god da sanjaš, znaj da nisi u tome sama! Ja stojim uz tebe svaki dan i želim da ostvariš svaki san! Ovo je TVOJA godina! Samo napred! Srećna Nova 2020. godina!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *